Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COLFREE!> Profiteer ervan! <

BlogpaginaBeter leven3 tips voor een geslaagde start
#HalloGoebezigers
Better Living

3 tips voor een geslaagde start

Na de rust van een weekend schakelt het leven altijd weer een versnelling hoger. We trekken terug naar school of de werkvloer en ook in onze vrije tijd loopt de agenda snel vol. Maar stress, daar doen GoeBezigers niet aan mee. Met Delhaize start je een nieuwe week met een boost! 

1. Voed je lichaam... en je geest

"Mens sana in corpore sano. Dat wisten de Romeinen al ... Voeding is een primaire behoefte maar er komt meer bij kijken. Evenwichtig eten is de sleutel om je goed in je vel te voelen. Als je te veel of te zwaar gegeten hebt, durf je wel eens in de zetel in slaap vallen.. en dat wil je vermijden! Dat lukt gegarandeerd als je afwisseling en gezond eetgenot in je voedingsteekt.

In de praktijk

Je hoeft niet met je handen in het haar te zitten om je weekmenu op te stellen. Delhaize heeft voor jou elke week een Nutri-Menu samengesteld op delhaizebe. Resultaat: een frisse geest.

Ga naar het Nutri-Menu

2. Gun je hersenen een pauze

Zowel op het werk als thuis zijn er verschillende manieren om te voorkomen dat het je allemaal wat te veel wordt. Er bestaan heel wat apps om je mentale belasting te verminderen. Todoist is het neusje van de zalm onder de to-dolijstjes. Of een paar minuten meditatie met Petit Bambou doet ook wonderen En je kunt bijvoorbeeld ook je boodschappen online doen!

Toptip

Goed om te weten: je kunt je boodschappen ook gewoon in de My Delhaize-app doen. Makkelijker kan niet! Sla je favoriete producten op om tijd te besparen, ontdek de promo's van het moment, maak kennis met onze kleine Leeuwtjes .. en laat alles direct aan huis bezorgen met ons nieuwe abonnement Delivery. Dat zijn onbeperkte leveringen in het tijdslot dat jou past vanaf €10 per maand. Meer info hierover op delhaize. be deliveryplus

Ontdek delivery+

3. Laat wat stoom af

Niets beter dan sport om druk van de ketel te laten. 30 minuten fysieke activiteit is genoeg om endorfine - het antistresshormoon - af te geven aan je lichaam. Om je daarbij te coachen heeft onze sportpartner DECATHLON zijn 'Keep Active -platform ontwikkeld met een reeks online sporten wellnessprogramma's gegeven door enthousiaste, ervaren coaches. Er is voor elk wat wils! Probeer tot 30/09/2022" drie activiteiten naar keuze gratis met de code. SUPERPLUS

Een goede daad

Sporten en tegelijk een vereniging steunen: da's nog beter! Afspraak op 25/09 voor RUN TO KICK van KickCancer. Een evenement voor het hele gezin dat Delhaize met plezier ondersteunt om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar kinderkanker. Schrijf je in via team.kickcancer.org of doneer je Super Plus-punten direct via Trooper, de My Delhaize-app of delhaize.be.

Ontdek onze goede doelen