Zomerse fruitsla, ricotta met citroen en Szechuanpeper


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 100 g postelein
- 100 g rucola
- 4 vijgen
- 150 g aardbeien
- 150 g gemengde kleine rode vruchten, naar keuze
- 1 biocitroen
- 1/2 bussel koriander
- 1/2 bussel basilicum
- 1/2 meergranen biostokbrood
- 500 g ricotta
- 8 el olijfolie
- sichuanpeper
- zout
- 100 g postelein
- 100 g rucola
- 4 vijgen
- 150 g aardbeien
- 150 g gemengde kleine rode vruchten, naar keuze
- 1 biocitroen
- 1/2 bussel koriander
- 1/2 bussel basilicum
- 1/2 meergranen biostokbrood
- 500 g ricotta
- 8 el olijfolie
- sichuanpeper
- zout