Zeetong meunière, gepaneerde wortelen en tartaarsaus


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 schoongemaakte tongen kaliber 4
- 3 eieren
- 600 g wortelen
- 1 citroen
- 150 g panko
- 100 g bloem
- 120 g boter
- 4 el olijfolie
- peper
- 1/2 bussel lente-uitjes (voor de tartaarsaus)
- 1/2 bussel bladpeterselie (voor de tartaarsaus)
- 100 g natuuryoghurt (voor de tartaarsaus)
- 100 g mayonaise (voor de tartaarsaus)
- 40 g augurken (voor de tartaarsaus)
- 15 g kappertjes (voor de tartaarsaus)
- peper en zout (voor de tartaarsaus)
- 4 schoongemaakte tongen kaliber 4
- 3 eieren
- 600 g wortelen
- 1 citroen
- 150 g panko
- 100 g bloem
- 120 g boter
- 4 el olijfolie
- peper
- 1/2 bussel lente-uitjes (voor de tartaarsaus)
- 1/2 bussel bladpeterselie (voor de tartaarsaus)
- 100 g natuuryoghurt (voor de tartaarsaus)
- 100 g mayonaise (voor de tartaarsaus)
- 40 g augurken (voor de tartaarsaus)
- 15 g kappertjes (voor de tartaarsaus)