Zeetong meunière, gepaneerde wortelen en tartaarsaus


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 schoongemaakte tongen kaliber 4
 - 3 eieren
 - 600 g wortelen
 - 1 citroen
 - 150 g panko
 - 100 g bloem
 - 120 g boter
 - 4 el olijfolie
 - peper
 - 1/2 bussel lente-uitjes (voor de tartaarsaus)
 - 1/2 bussel bladpeterselie (voor de tartaarsaus)
 - 100 g natuuryoghurt (voor de tartaarsaus)
 - 100 g mayonaise (voor de tartaarsaus)
 - 40 g augurken (voor de tartaarsaus)
 - 15 g kappertjes (voor de tartaarsaus)
 - peper en zout (voor de tartaarsaus)
 
- 4 schoongemaakte tongen kaliber 4
 - 3 eieren
 - 600 g wortelen
 - 1 citroen
 - 150 g panko
 - 100 g bloem
 - 120 g boter
 - 4 el olijfolie
 - peper
 - 1/2 bussel lente-uitjes (voor de tartaarsaus)
 - 1/2 bussel bladpeterselie (voor de tartaarsaus)
 - 100 g natuuryoghurt (voor de tartaarsaus)
 - 100 g mayonaise (voor de tartaarsaus)
 - 40 g augurken (voor de tartaarsaus)
 - 15 g kappertjes (voor de tartaarsaus)
 
