
Vol-au-vent van zalm en garnalen


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 250 g zalmfilet zonder vel bio
 - 160 g gekookte garnalen bio
 - 160 g kleine aardperen bio
 - 3 plakken bladerdeeg bio
 - 125 g boter bio
 - 3 eierdooiers bio
 - 1 citroen bio (geperst)
 - 15 cl vloeibare room bio
 - 1 bosje dille bio
 - 20 cl droge, witte wijn bio
 - zout
 - zwarte peper
 - 20 dl water
 
- 250 g zalmfilet zonder vel bio
 - 160 g gekookte garnalen bio
 - 160 g kleine aardperen bio
 - 3 plakken bladerdeeg bio
 - 125 g boter bio
 - 3 eierdooiers bio
 - 1 citroen bio (geperst)
 - 15 cl vloeibare room bio
 - 1 bosje dille bio
 - 20 cl droge, witte wijn bio
 - zout
 - zwarte peper
 - 20 dl water