Viscurry met groenten


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 125 g Bulgaarse natuuryoghurt
- 1 handvol geroosterde pinda’s
- 1 el kerriepoeder
- 1 teentje knoflook
- 2 el mix 4 olie
- 600 g mix van gepelde scampi’s en van vis naar keuze (zalm enz.)
- verse koriander voor de afwerking
- 5 cl verse room
- 25 cl water
- 1 aubergine
- peper
- 2 tomaten
- 1 ui
- 1 vetarm visbouillonblokje
- 125 g Bulgaarse natuuryoghurt
- 1 handvol geroosterde pinda’s
- 1 el kerriepoeder
- 1 teentje knoflook
- 2 el mix 4 olie
- 600 g mix van gepelde scampi’s en van vis naar keuze (zalm enz.)
- verse koriander voor de afwerking
- 5 cl verse room
- 25 cl water
- 1 aubergine
- peper
- 2 tomaten
- 1 ui
- 1 vetarm visbouillonblokje