Recept zoekresultatenVerbrande pompoen
Delhaize logo
  • Verbrande pompoen
Verbrande pompoen

Verbrande pompoen

Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voorPorties

1 portie

      Begin met koken

      Om je pompoen te branden, leg je hem gewoon in de gloeiende assen van een houtvuur (of op maximumtemperatuur in de oven) en laat je hem liggen tot hij goed zwart ziet. Snijd je verbrande pompoen in grote stukken en breng de binnenkant op smaak met een scheutje olijfolie en tijm, verse kruiden of gegrilde pompoenpitten naar keuze. Smul van het heerlijk geurende, licht gekaramelliseerde vruchtvlees dat smelt op je tong, gewoon met een lepeltje. Rillingen (van puur genot) gegarandeerd … Happy Halloween!

      Score

      Nog niet beoordeeld
      Heb je dit recept al geprobeerd?
      Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
      Halloween,Kids
      Diner
      Herfst
      Bijgerechten