Velouté van asperges met salsa van grijze garnalen


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 250 g aardappelen
- 1 witte asperges
- 1 el citroensap
- 2 el fijngehakte bieslook
- 100 g gepelde grijze garnalen
- 10 cl lichte room
- 2 el olijfolie
- peper
- 1 tomaat
- 1 ui
- 2 vetarme visbouillonblokjes
- 1 l water
- 250 g aardappelen
- 1 witte asperges
- 1 el citroensap
- 2 el fijngehakte bieslook
- 100 g gepelde grijze garnalen
- 10 cl lichte room
- 2 el olijfolie
- peper
- 1 tomaat
- 1 ui
- 2 vetarme visbouillonblokjes
- 1 l water