Tagliatelle en konijnenbout met leffe en rozemarijn
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
30-60 min.Budget
€€Score
5 op 5Andere
Overig
Pasta
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 4 konijnenbouten
- peper
- 1 potje basilicum
- 1 potje rozemarijn
- 8 nestjes tagliatelle
- 1 eetlepel bloem
- 1/2 dl room
- 1/2 l kippenbouillon (water + bouillon)
- 1 el honing
- 1 teentje knoflook
- 1 eetlepel boter
- 1 selder
- 1 ui
- 1 wortel
- 1 fles leffe
- zout
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2009082100576710000
F2021022500077600000
F1994071200286200000
F1981081800140800000
Laad nog 4 producten
Begin met koken
- Kruid de bouten met peper en zout en strijk ze in met bloem. Laat ze kleuren in boter. Fruit de fijngehakte ui, wortel en selder in dezelfde pan en karamelliseer met de honing.
- Voeg alles samen in een kookpot, voeg look, rozemarijn, Leffe en bouillon toe en laat zo’n 30 à 40 minuten inkoken. Haal het konijn uit de kookpot en zeef de groenten. Laat de jus inkoken tot sausdikte.
- Haal het vlees van het bot. Kook de pasta al dente.
- Warm de saus op met de room, de groenten, het konijn en de pasta. Versier met enkele basilicumblaadjes.
Kooktip
Voor een lichter recept kun je ook lightroom kiezen.
Nutritionele informatie
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Andere wereldkeuken
Andere
Overig
Diner
Alle seizoenen
Pasta
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2009082100576710000
F2021022500077600000
F1994071200286200000
F1981081800140800000
Laad nog 4 producten