Recept zoekresultatenSmoothiebowl met pruimen
Delhaize logo
  • Smoothiebowl met pruimenA

Smoothiebowl met pruimen

door Sofie Dumont

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Vegetarisch
Smoothiebowl met pruimenA

Ingrediënten voor 1 Porties

1 Porties
  • 3 pruimen
  • 1 dl amandeldrink
  • 1 Medjooldadel
  • 1 eetlepel gepelde pistachenoten
  • 1 el geroosterde muesli ‘Original toasted muesli natuur'
  • 1 banaan

Begin met koken

Bereidingstijd : 10 min.

  1. Snijd de banaan in schijfjes. Mix met de amandeldrink (of andere), ontpitte pruimen en ontpitte dadel in de beker van de mixer of de blender.
  2. Giet de smoothie in een kom, werk af met de rest van de banaan in schijfjes, de pruim in stukken, grofgehakte gepelde pistachenoten en geroosterde muesli.

Tip: Voor een dikkere textuur, mix je gewoon muesli mee met de andere ingrediënten.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 684; energie (kCal): 163; vetten (g): 2,1; verzadigde vetten (g): 0,3; koolhydraten (g): 32,6; suikers (g): 20,5; vezels (g): 4; eiwitten (g): 2,1; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 697,64
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Ontbijt,Brunch
  • Smoothiebowl met pruimenA