Lamssteak (lamsboutsnede) met venkelkruidensalade en aïoli
Makkelijk, 30-60 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldToon:
First State
Sardienen | Olijfolie | Zonder vel/graten
105 gr
€2,79
Dilea
Smeerkaas
150 gr
€4,45
Delhaize
Jonge uien | Bussel | Cat1
1 st
€1,19
Santa Maria
Kruiden | Peterselie
8 gr
€2,95
Delhaize
Kropsla op kluit
1 st
€1,19
Delhaize
Smaaktrostomaat
450 gr
€4,99
Delhaize
Witte stokbroden
300 gr
€0,69
Limmi
Citroensap | Vitamin C
12 cl
€1,19
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Kooktip
Deze bereiding is ook heel lekker op kleine aperitieftoastjes of op crostini’s.
Toon:
First State
Sardienen | Olijfolie | Zonder vel/graten
105 gr
€2,79
Dilea
Smeerkaas
150 gr
€4,45
Delhaize
Jonge uien | Bussel | Cat1
1 st
€1,19
Santa Maria
Kruiden | Peterselie
8 gr
€2,95
Delhaize
Kropsla op kluit
1 st
€1,19
Delhaize
Smaaktrostomaat
450 gr
€4,99
Delhaize
Witte stokbroden
300 gr
€0,69
Limmi
Citroensap | Vitamin C
12 cl
€1,19
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25