Recept zoekresultatenProvençaalse pizza met zeebarbeelfilets
Delhaize logo
  • A
  • Provençaalse pizza met zeebarbeelfilets

Provençaalse pizza met zeebarbeelfilets

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

30-60 min.

Budget

€€

Score

5 op 5
Lactose vrij
Hoofdgerecht
Provençaalse pizza met zeebarbeelfiletsA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1 pizzadeeg
  • 150 g tapenade van zwarte olijven
  • 450 g zeebarbeelfilets
  • 6 tomaten
  • basilicum
  • 1 el olijfolie met look
  • 1 afgestreken el gedroogde oregano
  • zout

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Pizzadeeg | Italiaanse wijze | Bereiding

Dr. oetker

Pizzadeeg | Italiaanse wijze | Bereiding

320 gr

€3,39

Tapenade dip | Trio

Delhaize

Tapenade dip | Trio

150 gr

€2,69

Smaaktrostomaat

Delhaize

Smaaktrostomaat

2 × 450 gr

€9,98

Kruiden | Basilicum

Santa Maria

Kruiden | Basilicum

10 gr

€3,19

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Kruiden | Oregano

Santa Maria

Kruiden | Oregano

30 gr

€5,75

Reeds in je keuken

Kruiden | Zout | Berg | Molen

Santa Maria

Kruiden | Zout | Berg | Molen

140 gr

€5,55

Totaal:
€29,95

Begin met koken

Bereidingstijd: 35 min.

  1. Snij de tomaten in plakjes, bestrooi ze met zout en laat ze 15 min. in een vergiet uitlekken.
  2. Verwijder ondertussen de graten van de visfilets met behulp van een epileertang. Snij de filets in stukken.
  3. Verwarm de oven voor op th. 7 – 210°C.
  4. Knip van bakpapier een stuk ter grootte van het ovenrooster. Leg er het focacciadeeg op. Rek het deeg uit door met de vingertoppen van in het midden naar de kanten toe te duwen tot het deeg bijna volledig het papier bedekt. Bestrijk het deeg met de tapenade.
  5. Leg de plakjes tomaten op een dubbel vel keukenpapier, bedek ze met een ander dubbel vel papier en druk er zacht op zodat zoveel mogelijk vocht geabsorbeerd wordt.
  6. Verdeel de tomaten over de pizza, voeg de zeebarbeelfilets toe en bestrooi met oregano. Laat alles (pizza + papier) op het ovenrooster glijden en bedruip met een scheutje olijfolie met look.
  7. Laat 10 min. in de oven bakken. Werk af met basilicum en serveer meteen met een salade.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 489; energie (kCal): 117; vetten (g): 5,3; verzadigde vetten (g): 0,8; koolhydraten (g): 10,1; suikers (g): 2,5; vezels (g): ; eiwitten (g): 6,3; zout (g): 0,9. Energie (kcal/portie): 522,4
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Nutritionele informatieA
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 489; energie (kCal): 117; vetten (g): 5,3; verzadigde vetten (g): 0,8; koolhydraten (g): 10,1; suikers (g): 2,5; vezels (g): ; eiwitten (g): 6,3; zout (g): 0,9. Energie (kcal/portie): 522,4
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Lactose vrij
Diner
Hoofdgerecht
  • A
  • Provençaalse pizza met zeebarbeelfilets

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Pizzadeeg | Italiaanse wijze | Bereiding

Dr. oetker

Pizzadeeg | Italiaanse wijze | Bereiding

320 gr

€3,39

Tapenade dip | Trio

Delhaize

Tapenade dip | Trio

150 gr

€2,69

Smaaktrostomaat

Delhaize

Smaaktrostomaat

2 × 450 gr

€9,98

Kruiden | Basilicum

Santa Maria

Kruiden | Basilicum

10 gr

€3,19

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Kruiden | Oregano

Santa Maria

Kruiden | Oregano

30 gr

€5,75

Reeds in je keuken

Kruiden | Zout | Berg | Molen

Santa Maria

Kruiden | Zout | Berg | Molen

140 gr

€5,55

Totaal:
€29,95