Recept zoekresultatenPresa iberica en gembersalsa, pastinaak uit de oven en kruidenslaatje
Recept zoekresultatenPresa iberica en gembersalsa, pastinaak uit de oven en kruidenslaatje
Delhaize logo
  • Presa iberica en gembersalsa, pastinaak uit de oven en kruidenslaatje
    Nutri-Score B

Presa iberica en gembersalsa, pastinaak uit de oven en kruidenslaatje

Presa iberica en gembersalsa, pastinaak uit de oven en kruidenslaatjeB
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 600 g presa iberica
  • 4 grote pastinaken
  • 4 el olijfolie
  • 100 g verse kruiden naar keuze: rucola, dragon, basilicum, dille, peterselie ...
  • De helft van de blaadjes van 1 groene selderstengel (voor de salsa)
  • 1,2 dl slaolie (voor de salsa)
  • 1 teentje knoflook (voor de salsa)
  • 2 cm gember (voor de salsa)
  • peper
  • 600 g presa iberica
  • 4 grote pastinaken
  • 4 el olijfolie
  • 100 g verse kruiden naar keuze: rucola, dragon, basilicum, dille, peterselie ...
  • De helft van de blaadjes van 1 groene selderstengel (voor de salsa)
  • 1,2 dl slaolie (voor de salsa)
  • 1 teentje knoflook (voor de salsa)
  • 2 cm gember (voor de salsa)
  • peper