Presa iberica en gembersalsa, pastinaak uit de oven en kruidenslaatje


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g presa iberica
- 4 grote pastinaken
- 4 el olijfolie
- 100 g verse kruiden naar keuze: rucola, dragon, basilicum, dille, peterselie ...
- De helft van de blaadjes van 1 groene selderstengel (voor de salsa)
- 1,2 dl slaolie (voor de salsa)
- 1 teentje knoflook (voor de salsa)
- 2 cm gember (voor de salsa)
- peper
- 600 g presa iberica
- 4 grote pastinaken
- 4 el olijfolie
- 100 g verse kruiden naar keuze: rucola, dragon, basilicum, dille, peterselie ...
- De helft van de blaadjes van 1 groene selderstengel (voor de salsa)
- 1,2 dl slaolie (voor de salsa)
- 1 teentje knoflook (voor de salsa)
- 2 cm gember (voor de salsa)
- peper