Pizza Regina

Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 500 g bloem (voor het deeg)
 - 6 cl olijfolie (voor het deeg)
 - 1 zakje droge gist (voor het deeg)
 - 1 el kristalsuiker (voor het deeg)
 - 2,5 dl water (voor het deeg)
 - 1 el zout (voor het deeg)
 - 800 g trostomaten (voor de saus)
 - 1 sjalot (voor de saus)
 - 8 cl olijfolie (voor de saus)
 - 2 teentjes knoflook (voor de saus)
 - 4 takjes tijm (voor de saus)
 - 1 blaadje laurier (voor de saus)
 - peper en zout (voor het sausje)
 - 4 sneetjes gekookte ham (voor de garnituur)
 - 6 grote Parijse champignons (voor de garnituur)
 - 150 g geraspte mozzarella (voor de garnituur)
 - 2 el olijfolie (voor de garnituur)
 - olijfolie met piment
 - 4 takjes basilicum Pistou (voor de garnituur)
 - 2 kl gedroogde oregano (voor de garnituur)
 
- 500 g bloem (voor het deeg)
 - 6 cl olijfolie (voor het deeg)
 - 1 zakje droge gist (voor het deeg)
 - 1 el kristalsuiker (voor het deeg)
 - 2,5 dl water (voor het deeg)
 - 1 el zout (voor het deeg)
 - 800 g trostomaten (voor de saus)
 - 1 sjalot (voor de saus)
 - 8 cl olijfolie (voor de saus)
 - 2 teentjes knoflook (voor de saus)
 - 4 takjes tijm (voor de saus)
 - 1 blaadje laurier (voor de saus)
 - peper en zout (voor het sausje)
 - 4 sneetjes gekookte ham (voor de garnituur)
 - 6 grote Parijse champignons (voor de garnituur)