Pizza Regina

Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 500 g bloem (voor het deeg)
- 6 cl olijfolie (voor het deeg)
- 1 zakje droge gist (voor het deeg)
- 1 el kristalsuiker (voor het deeg)
- 2,5 dl water (voor het deeg)
- 1 el zout (voor het deeg)
- 800 g trostomaten (voor de saus)
- 1 sjalot (voor de saus)
- 8 cl olijfolie (voor de saus)
- 2 teentjes knoflook (voor de saus)
- 4 takjes tijm (voor de saus)
- 1 blaadje laurier (voor de saus)
- peper en zout (voor het sausje)
- 4 sneetjes gekookte ham (voor de garnituur)
- 6 grote Parijse champignons (voor de garnituur)
- 150 g geraspte mozzarella (voor de garnituur)
- 2 el olijfolie (voor de garnituur)
- olijfolie met piment
- 4 takjes basilicum Pistou (voor de garnituur)
- 2 kl gedroogde oregano (voor de garnituur)
- 500 g bloem (voor het deeg)
- 6 cl olijfolie (voor het deeg)
- 1 zakje droge gist (voor het deeg)
- 1 el kristalsuiker (voor het deeg)
- 2,5 dl water (voor het deeg)
- 1 el zout (voor het deeg)
- 800 g trostomaten (voor de saus)
- 1 sjalot (voor de saus)
- 8 cl olijfolie (voor de saus)
- 2 teentjes knoflook (voor de saus)
- 4 takjes tijm (voor de saus)
- 1 blaadje laurier (voor de saus)
- peper en zout (voor het sausje)
- 4 sneetjes gekookte ham (voor de garnituur)
- 6 grote Parijse champignons (voor de garnituur)