Pie met vis

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 200 g schelvisfilet
- 30 g boter (voor de roux)
- 60 g bloem (voor de roux)
- 1 kl olijfolie
- 1 el boter
- 1 l water
- 2 blokjes visbouillon
- 8 cl pastis
- 15 g dragon
- 500 g venusschelpen
- 180 g inktvis in zijn geheel
- 200 g snoekbaars of wijtingfilet
- 1 vel bladerdeeg
- peper
- 1 kruidentuiltje
- 1 ei
- 1 bakje kastanjechampignons
- 1 venkel
- 1 prei
- 200 g schelvisfilet
- 30 g boter (voor de roux)
- 60 g bloem (voor de roux)
- 1 kl olijfolie
- 1 el boter
- 1 l water
- 2 blokjes visbouillon
- 8 cl pastis
- 15 g dragon
- 500 g venusschelpen
- 180 g inktvis in zijn geheel
- 200 g snoekbaars of wijtingfilet
- 1 vel bladerdeeg
- peper
- 1 kruidentuiltje