• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je Plus-kaart
  • Mijn snelshopping
  • Mijn lijsten  
Terug

Gemiddeld
Gemiddeld
Meer dan 30 min.

Bedankt voor je beoordeling

An error occurred[NL]

Je hebt dit product al beoordeeld

  • Gang: Sauzen en specerijen
  • Keuken: Overig
  • Dieet: Gluten vrij
  • Maaltijd: Diner
  • Gelegenheid: Barbecue
  • Seizoen: Zomer

Ingrediënten

- 6 Porties +
  • 1 kg Iers filetstuk
  • 25 cl room
  • 2 eetlepels cognac
  • 19 cl rundsfond
  • 2 eetlepels boter
  • 60 g groene peperbolletjes
Pepersaus met Iers Angus beef
Bereiding

Bereidingstijd: 20 min. + 15 min. de cuisson

  1. Kruid de steak en bak in de hete boter. Haal de steak uit de ‬‬‬‭pan en zet opzij onder aluminiumfolie.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
  2. Giet de rundsfond en de cognac in de pan en roer de ‬‬‬‭aanbaksels van het vlees los.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
  3. Giet er ook de room en de peperbolletjes bij en laat de ‬‬‬‭pepersaus pruttelend inkoken op een zacht vuurtje.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
  4. Dien het vlees op met de warme saus.‬‬‬‬‬‬‬

Kooktip

Je kunt de saus ook met kalfsfond of gevogeltefond maken, al is de saus dan iets lichter en zachter van smaak.

Nutritionele informatie

Energie: 337 kcal

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst