Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Kikkerbillen 13/20, 450g" niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Delhaize logo
 • Noorse omeletC

Noorse omelet

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Vegetarisch
Kerst
Dessert
Noorse omeletC

Ingrediënten voor 8 Porties

8 Porties
 • 3 eiwitten op omgevingstemperatuur
 • 750 ml ijs naar keuze
 • 150 g fijne poedersuiker
 • 175 g verse of diepgevroren rode vruchten
 • 120 g Delhaize-cake

Begin met koken

 1. Klop de eiwitten tot stevig schuim en voeg de poedersuiker geleidelijk toe.
 2. Snijd de cake in schijven en bedek het oppervlak daarvan met ijs (doordrenk de cake eventueel eerst met rum of amaretto). Druk het ijs goed aan en keer alles om op het dienbord.
 3. Bedek dit met het rode fruit en breng tot slot hier bovenop het schuimdeeg aan. Kleur dit schuim snel goudgeel met een 'crème brûlée'-brander.
 4. Dien meteen op.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 818; energie (kCal): 196; vetten (g): 6,6; verzadigde vetten (g): 4; koolhydraten (g): 30,9; suikers (g): 26; vezels (g): ; eiwitten (g): 3,4; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 312,03
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Vegetarisch
Kerst
Overig
Alle seizoenen
Dessert
 • Noorse omeletC