Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Beste klantenwe ondervinden momenteel een technisch probleem met de beschikbaarheid van producten op onze website. Wij stellen alles in het werk om dit probleem zo snel mogelijk opgelost te krijgen.

Recept zoekresultatenLasagne van kabeljauw met mosselen
Delhaize logo
  • Lasagne van kabeljauw met mosselenA

Lasagne van kabeljauw met mosselen

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

5 op 5
Andere
Overig
Hoofdgerecht
Lasagne van kabeljauw met mosselenA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 250 g lasagneblaadje
  • zout
  • peper
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 2 visbouillonblokje
  • 80 g maiszetmeel Delhaize
  • 1 eetlepel Blanc de blancs
  • 150 g geraspte mozzarella
  • 300 g verse spinazie
  • 500 g juliennemix Delhaize
  • 200 g mosselvlees
  • 300 g kabeljauwstaartfilet
  • 1 dl water

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Pasta | Voor lasagne
    250 gr
    11,00 €/kg
    €2,75
  • Bouillon | Vis
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Maiszetmeel
    400 gr
    2,73 €/kg
    €1,09
  • Begin met koken

    1. Verwarm de oven voor op 180°C. Roerbak de juliennegroentjes met een flinke scheut olijfolie. Kruid ze met peper en zout. Voeg 1 liter water, twee visbouillonblokjes en een scheutje witte wijn toe. Kruid met peper en zout, breng aan de kook en voeg maiszetmeel toe. Laat zachtjes inbinden. Laat de mosselen uitlekken en voeg ze toe aan de saus. Kruid af naar smaak.
    2. Blancheer de spinazie: kook ze kort in gezouten water en spoel ze met koud water. Laat ze uitlekken en snij ze. Wring ze goed uit.
    3. Snij de kabeljauw in blokjes.
    4. Doe een laagje saus in een ovenschotel en leg er een laagje lasagneblaadjes over. Vervolg met opnieuw een laagje saus, de kabeljauw en lasagneblaadjes. Voeg daarna opnieuw een laagje saus en spinazie toe. Kruid met peper en zout en bedek opnieuw met een laagje lasagneblaadjes. Sluit af met een laatste laagje saus en strooi er mozzarella over. Plaats een halfuurtje in de oven.

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 444; energie (kCal): 106; vetten (g): 4,3; verzadigde vetten (g): 1,4; koolhydraten (g): 10,6; suikers (g): 1,5; vezels (g): 1,1; eiwitten (g): 6,2; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 611,83
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Overig
    Andere
    Overig
    Diner
    Andere
    Hoofdgerecht
    • Lasagne van kabeljauw met mosselenA

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Pasta | Voor lasagne
    250 gr
    11,00 €/kg
    €2,75
  • Bouillon | Vis
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Maiszetmeel
    400 gr
    2,73 €/kg
    €1,09