Konijnenbouten met rode wijn


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 400 g gepelde tomatenblokjes
- 200 g erwten, vers of uit de diepvries
- 4 konijnenbouten
- 1 blaadje laurier
- 2 e.l. olijfolie
- 350 g pasta naar keuze
- 1 g boter
- zout
- 100 g julienne van gedroogde ham Superano
- 4 el platte peterselie, fijngehakt
- 3 dl rode wijn
- 2 teentjes knoflook
- 2 uien
- 70 g tomatenpuree
- 4 wortelen
- 400 g gepelde tomatenblokjes
- 200 g erwten, vers of uit de diepvries
- 4 konijnenbouten
- 1 blaadje laurier
- 2 e.l. olijfolie
- 350 g pasta naar keuze
- 1 g boter
- zout
- 100 g julienne van gedroogde ham Superano
- 4 el platte peterselie, fijngehakt
- 3 dl rode wijn
- 2 teentjes knoflook
- 2 uien
- 70 g tomatenpuree
- 4 wortelen