Kalfsblokjes met truffelrisotto

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g kalfsschouder in kleine blokjes gesneden
- 2 sjalotten heel fijn gehakt (Klassiek)
- 1 bussel bieslook
- 250 g arboriorijst voor risotto
- 2 eetlepels groentebouillons
- 1 fijngehakte ui
- 1 dl witte wijn
- 50 g boter
- 1 klein lepeltje truffelschilfers
- 1 enkele druppels truffelolie
- 100 g room
- 1 courgette
- Snijbiet
- van snijbiet
- uitje
- olijfolie
- peper en zout
- 600 g kalfsschouder in kleine blokjes gesneden
- 2 sjalotten heel fijn gehakt (Klassiek)
- 1 bussel bieslook
- 250 g arboriorijst voor risotto
- 2 eetlepels groentebouillons
- 1 fijngehakte ui
- 1 dl witte wijn
- 50 g boter
- 1 klein lepeltje truffelschilfers
- 1 enkele druppels truffelolie
- 100 g room
- 1 courgette
- Snijbiet
- van snijbiet
- uitje