Recept zoekresultatenKabeljauwhaasje met peterseliepesto en gedroogde vruchten
Delhaize logo
  • Kabeljauwhaasje met peterseliepesto en gedroogde vruchten

Kabeljauwhaasje met peterseliepesto en gedroogde vruchten

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

> 30 min.

Budget

Score

4 op 5
Andere
Kerst
Hoofdgerecht
Kabeljauwhaasje met peterseliepesto en gedroogde vruchten

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 4 kabeljauwhaasjes
  • 70 g gedroogde vruchten (amandelen, hazelnoten en pistaches)
  • 1/2 bosje bladpeterselie
  • 3 wortelen
  • 2 preistengels
  • olijfolie

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Kabeljauwhaasje | IJsland
    +/- 325 gr
    +/-28,35€/kg
    +/-€9,21
  • Studentenhaver zonder rozijnen
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Krulpeterselie | Bussel | Cat1
    1 st
    1,29 €/st
    €1,29
  • Wortelen
    1 kg
    1,15 €/kg
    €1,15
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 30 min.

    1. Verwarm de oven voor op 200°C.
    2. Hak de peterselie en de gedroogde vruchten in grote stukken. Doe ze in een kom en giet er de eetlepels olijfolie bij. Breng op smaak met peper en zout en vermeng.
    3. Snijd de preistengels en de wortelen in fijne staafjes, stoof ze met een beetje olijfolie in een braadpan en kruid.
    4. Verdeel de groenten over de bodem van een ovenschaal, leg er de kabeljauwhaasjes bovenop en werk af met de pesto.
    5. Zet 12 à 20 min. in de oven, afhankelijk van de dikte van de kabeljauwhaasjes.
    Score
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Overig
    Andere
    Kerst
    Diner
    Alle seizoenen
    Hoofdgerecht
    • Kabeljauwhaasje met peterseliepesto en gedroogde vruchten

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Kabeljauwhaasje | IJsland
    +/- 325 gr
    +/-28,35€/kg
    +/-€9,21
  • Studentenhaver zonder rozijnen
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Krulpeterselie | Bussel | Cat1
    1 st
    1,29 €/st
    €1,29
  • Wortelen
    1 kg
    1,15 €/kg
    €1,15