Javanais met crème au beurre van koffie en chocoladeganache
door Jeroen Meus


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 16 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 80 g gezeefde bloem
- 28 g café frappépoeder
- 20 g bloemsuiker (voor de koffieslagroom)
- 2 dl slagroom
- 50 g boter, in blokjes (voor de chocoladeganache)
- 200 g donkere chocolade
- 1 dl volle room
- 450 g boter
- 1 scheutje water
- 5 cl sterke koffie
- 240 g suiker (voor de crème au beurre van koffie)
- 290 g kristalsuiker
- 320 g bloemsuiker
- 300 g amandelpoeder
- chocoladekoffiebonen (voor de afwerking)
- 12 eiwitten
- 3 eieren
- 80 g gezeefde bloem
- 28 g café frappépoeder
- 20 g bloemsuiker (voor de koffieslagroom)
- 2 dl slagroom
- 50 g boter, in blokjes (voor de chocoladeganache)
- 200 g donkere chocolade
- 1 dl volle room
- 450 g boter
- 1 scheutje water
- 5 cl sterke koffie
- 240 g suiker (voor de crème au beurre van koffie)
- 290 g kristalsuiker
- 320 g bloemsuiker
- 300 g amandelpoeder
- chocoladekoffiebonen (voor de afwerking)