Javanais met crème au beurre van koffie en chocoladeganache
door Jeroen Meus


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 16 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 80 g gezeefde bloem
 - 28 g café frappépoeder
 - 20 g bloemsuiker (voor de koffieslagroom)
 - 2 dl slagroom
 - 50 g boter, in blokjes (voor de chocoladeganache)
 - 200 g donkere chocolade
 - 1 dl volle room
 - 450 g boter
 - 1 scheutje water
 - 5 cl sterke koffie
 - 240 g suiker (voor de crème au beurre van koffie)
 - 290 g kristalsuiker
 - 320 g bloemsuiker
 - 300 g amandelpoeder
 - chocoladekoffiebonen (voor de afwerking)
 - 12 eiwitten
 - 3 eieren
 
- 80 g gezeefde bloem
 - 28 g café frappépoeder
 - 20 g bloemsuiker (voor de koffieslagroom)
 - 2 dl slagroom
 - 50 g boter, in blokjes (voor de chocoladeganache)
 - 200 g donkere chocolade
 - 1 dl volle room
 - 450 g boter
 - 1 scheutje water
 - 5 cl sterke koffie
 - 240 g suiker (voor de crème au beurre van koffie)
 - 290 g kristalsuiker
 - 320 g bloemsuiker
 - 300 g amandelpoeder
 - chocoladekoffiebonen (voor de afwerking)
 
