Recept zoekresultatenGeparfumeerde bouillon met roodbaars en zeekraal
Delhaize logo
  • Geparfumeerde bouillon met roodbaars en zeekraal
Geparfumeerde bouillon met roodbaars en zeekraal

Geparfumeerde bouillon met roodbaars en zeekraal

Makkelijk
30-60 min.
4/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 450 g roodbaarsfilet
  • 75 g zeekraal
  • 100 g sojascheuten
  • 100 g rijstnoedels (2 mm)
  • 50 g gember
  • 3 el vissaus
  • 2 blokjes vleesbouillon
  • verse koriander
  • 1 snuifje Chinese vijfkruidenmix
  • peper
  • 1,5 l water
  • 450 g roodbaarsfilet
  • 75 g zeekraal
  • 100 g sojascheuten
  • 100 g rijstnoedels (2 mm)
  • 50 g gember
  • 3 el vissaus
  • 2 blokjes vleesbouillon
  • verse koriander
  • 1 snuifje Chinese vijfkruidenmix
  • peper
  • 1,5 l water

Begin met koken

: 30 min.
1
Breng het water aan de kook met de gepelde en in vieren gesneden uien, de in plakjes gesneden gember, de Chinese kruidenmix, peper, de vissaus en de verkruimelde vleesbouillonblokjes. Laat 20 min. sudderen op een zacht vuurtje.
2
Snij intussen de rode peper fijn en hou opzij. Snij de roodbaarsfilets in kleine stukken, hak de zeekraal fijn en breek de rijstnoedels in hapklare stukken.
3
Filter de bouillon in een wok- of braadpan, voeg de fijngemalen rode peper toe en breng opnieuw aan de kook. Voeg de vis, de noedels en de sojascheuten toe. Haal de pan onmiddellijk van het vuur en dek af. Laat 3 min. rusten.
4
Serveer in grote, voorverwarmde kommen met een kwartje limoen en gehakte koriander.
1
Breng het water aan de kook met de gepelde en in vieren gesneden uien, de in plakjes gesneden gember, de Chinese kruidenmix, peper, de vissaus en de verkruimelde vleesbouillonblokjes. Laat 20 min. sudderen op een zacht vuurtje.
2
Snij intussen de rode peper fijn en hou opzij. Snij de roodbaarsfilets in kleine stukken, hak de zeekraal fijn en breek de rijstnoedels in hapklare stukken.
3
Filter de bouillon in een wok- of braadpan, voeg de fijngemalen rode peper toe en breng opnieuw aan de kook. Voeg de vis, de noedels en de sojascheuten toe. Haal de pan onmiddellijk van het vuur en dek af. Laat 3 min. rusten.
4
Serveer in grote, voorverwarmde kommen met een kwartje limoen en gehakte koriander.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Roodbaarsfilet

Delhaize

Roodbaarsfilet

3 × +/- 220 gr

+/-€15,84

Zeekraal

Delhaize

Zeekraal

100 gr

€3,29

Sojascheuten | Bio

Delhaize

Sojascheuten | Bio

100 gr

Bio

€1,39

Noedels | Eieren

Suzi Wan

Noedels | Eieren

250 gr

€3,99

Gember | Bio

Delhaize

Gember | Bio

150 gr

Bio

€1,79

Bouillon | Gevogelte | Bio

Maggi

Bouillon | Gevogelte | Bio

80 gr

Bio

€2,35

Koriander | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Koriander | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,65

Kruiden | Chinees

Santa Maria

Kruiden | Chinees

37 gr

€3,69

Reeds in je keuken

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Mineraalwater | Niet bruisend | PET

Nestlé

Mineraalwater | Niet bruisend | PET

6 x 1,5 l

€4,79

Totaal:
+/-€33,99

Mis geen enkel voordeel

Ontdek exclusieve voordelen. Log in.