Gekarameliseerde eendeborstfilet met jonge wortels en gratin dauphinois


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1,6 kg eendenborstfilets
- 16 wortels (assortiment van witte, gele, oranje, rode)
- 8 brins takjes verse tijm
- 20 cl olijfolie
- 1 kl komijnpoeder
- 1 teentje knoflook
- 2 el sojasaus
- 2 kl honing
- 1 el Chinese kruidenmengeling 5 kruiden
- 20 cl gevogeltefond
- 20 g boter
- peper
- zout
- 480 g gratin dauphinois
- 1,6 kg eendenborstfilets
- 16 wortels (assortiment van witte, gele, oranje, rode)
- 8 brins takjes verse tijm
- 20 cl olijfolie
- 1 kl komijnpoeder
- 1 teentje knoflook
- 2 el sojasaus
- 2 kl honing
- 1 el Chinese kruidenmengeling 5 kruiden
- 20 cl gevogeltefond
- 20 g boter
- peper
- zout
- 480 g gratin dauphinois