Gebakken calamares op Mauritiaanse wijze


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 cl arachideolie
 - 250 g gepelde tomaten
 - 1 kruidentuiltje
 - 10 cl gevogeltebouillon
 - 2 kleine groene pimenten
 - 2 teentjes knoflook
 - 25 cl melk
 - 2 rode uien
 - 600 g schoongemaakte diepvriescalamares
 - 1 stuk gember van 2 cm
 - 5 takjes verse koriander
 - 10 cl witte wijn
 - zout
 
- 4 cl arachideolie
 - 250 g gepelde tomaten
 - 1 kruidentuiltje
 - 10 cl gevogeltebouillon
 - 2 kleine groene pimenten
 - 2 teentjes knoflook
 - 25 cl melk
 - 2 rode uien
 - 600 g schoongemaakte diepvriescalamares
 - 1 stuk gember van 2 cm
 - 5 takjes verse koriander
 - 10 cl witte wijn
 - zout
 
