Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Kikkerbillen 13/20, 450g" niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenGazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
Delhaize logo
  • Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet

Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

5 op 5
Andere
Kerst
Dessert
Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1 doos frambozensorbet
  • 125 ml culinaire lightroom 20% vet
  • 15 ml halfvolle melk
  • 8 gesouffleerde koekjes met amandelen
  • 100 ml kokosmelk
  • 4 madeleines
  • siroopparels Monin
  • 1 takje verse munt
  • 60 g witte chocolade

Begin met koken

  1. Smelt de chocolade met de melk en room op een zacht vuur.
  2. Voeg de kokosmelk toe en mix tot een gladde massa. Zet in de koelkast.
  3. Voor je opdient: giet de kokoschocoladegazpacho in diepe borden. Serveer met een sorbetquenelle. Werk af met de verkruimelde madeleines en gesouffleerde koekjes en versier met enkele muntblaadjes en siroopparels van Monin.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Kerst
Overig
Alle seizoenen
Dessert
  • Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet