Garnalen met zachte curry, sluimerwten en gebakken ananas


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 450 g gepelde tijgergarnalen, diepvries 35/45
- 1/2 ananas
- 200 g sluimererwten
- 1 ui
- 1 g boter
- 25 cl verse room (light)
- 2 el arachideolie
- 1 afgestreken el currypoeder
- 3 el gehakte koriander
- peper
- 450 g gepelde tijgergarnalen, diepvries 35/45
- 1/2 ananas
- 200 g sluimererwten
- 1 ui
- 1 g boter
- 25 cl verse room (light)
- 2 el arachideolie
- 1 afgestreken el currypoeder
- 3 el gehakte koriander
- peper