
Forel met boschampignons


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 800 g forel
- 400 g boschampignons
- 1/2 citroen
- 1 handvol kervel
- 3 takjes bladpeterselie
- 3 takjes dragon
- 5 lente-uitjes
- 80 g boter op kamertemperatuur
- 1 e.l. olijfolie
- zout
- zwarte peper
- 800 g forel
- 400 g boschampignons
- 1/2 citroen
- 1 handvol kervel
- 3 takjes bladpeterselie
- 3 takjes dragon
- 5 lente-uitjes
- 80 g boter op kamertemperatuur
- 1 e.l. olijfolie
- zout
- zwarte peper