Flammkuchen met aardappel


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 50 g Tiroler Speck in sneetjes
- 500 g bloemige aardappelen (bijv. bintjes)
- 1 ui
- 1 bol pizzadeeg met natuurdesem
- 1 blaadje laurier
- 10 g verse oregano
- 2 e.l. olijfolie
- 1 kl 'Sal de Ibiza'
- peper
- 40 g bloem
- 4 dl melk
- 40 g boter
- 1 snufje nootmuskaat
- peper en zout (voor de béchamelsaus)
- 50 g Tiroler Speck in sneetjes
- 500 g bloemige aardappelen (bijv. bintjes)
- 1 ui
- 1 bol pizzadeeg met natuurdesem
- 1 blaadje laurier
- 10 g verse oregano
- 2 e.l. olijfolie
- 1 kl 'Sal de Ibiza'
- peper
- 40 g bloem
- 4 dl melk
- 40 g boter
- 1 snufje nootmuskaat
- peper en zout (voor de béchamelsaus)