Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Kruiden & Zeezout Crackers" van het merk Sigdal niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenCordon bleu met Marsala
Delhaize logo
  • Cordon bleu met MarsalaD

Cordon bleu met Marsala

Moeilijkheid

Gemiddeld

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Overig
Hoofdgerecht
Cordon bleu met MarsalaD

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1 eetlepel boter
  • 6 blaadjes salie
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 10 cl Marsala
  • 4 sneetjes Italiaanse rauwe ham
  • 8 pakjes mozzarella
  • 4 kalfslapjes van 150 g
  • zout
  • peper
  • 2 koffielepels express bindmiddel voor bruine sauzen

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Salie
    20 gr
    77,50 €/kg
    €1,55
  • Rauwe ham | Sneden
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Kaas | Mozzarella | Sneden
    175 gr
    12,86 €/kg
    €2,25
  • Escalope | Kalf | Milanees
    +/- 302 gr
    +/-20,99€/kg
    +/-€6,34
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 25 min.

    1. Sla de kalfssneetjes plat met een vleeshamer of plet ze met een deegrol. Kruid ze met peper en zout, draai ze om. Leg 1 sneetje ham en 2 plakjes kaas op elk sneetje, doe dit op één helft. Vouw dubbel en steek vast met een tandenstoker.
    2. Smelt de olie en de boter in een kleine pan en bak de cordon bleu’s goudbruin langs beide zijden. Bestrooi met de gehakte salie.
    3. Neem het vlees uit de pan, giet er de Marsala in, roer de bakresten los en laat 1 min op hevig vuur inkoken. Bestrooi met het bindmiddel en roer met de garde.
    4. Filter de saus en giet ze opnieuw in de pan. Leg er de cordon bleu’s in (met het vrijgekomen vocht) en dek af. Laat nog 5 min sudderen.
    5. Serveer heel warm met verse pasta en een groene groente zoals asperges, sperziebonen, enz.

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 894; energie (kCal): 215; vetten (g): 14,2; verzadigde vetten (g): 8,4; koolhydraten (g): 3,1; suikers (g): 2,2; vezels (g): 0,3; eiwitten (g): 17,1; zout (g): 0,8. Energie (kcal/portie): 889,67
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Italiaans
    Andere
    Overig
    Diner
    Alle seizoenen
    Hoofdgerecht
    • Cordon bleu met MarsalaD

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Salie
    20 gr
    77,50 €/kg
    €1,55
  • Rauwe ham | Sneden
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Kaas | Mozzarella | Sneden
    175 gr
    12,86 €/kg
    €2,25
  • Escalope | Kalf | Milanees
    +/- 302 gr
    +/-20,99€/kg
    +/-€6,34