1
Laat de chocolade au bain-marie smelten in een grote steelpan.
2
Neem van het vuur, voeg de zachte boter toe en meng met de garde.
3
Voeg dan de gesuikerde geconcentreerde melk toe en meng opnieuw.
4
Laat, af en toe roerend, afkoelen.
5
Schep in een pot, dek af en zet in de groentelade van de koelkast zodat de pasta een ideale consistentie krijgt en behoudt.
6
Een lekkernij op de boterhammen!
1
Laat de chocolade au bain-marie smelten in een grote steelpan.
2
Neem van het vuur, voeg de zachte boter toe en meng met de garde.
3
Voeg dan de gesuikerde geconcentreerde melk toe en meng opnieuw.
4
Laat, af en toe roerend, afkoelen.
5
Schep in een pot, dek af en zet in de groentelade van de koelkast zodat de pasta een ideale consistentie krijgt en behoudt.
6
Een lekkernij op de boterhammen!