Recept zoekresultatenCappellini met citroen, Bayonneham en olijven
Delhaize logo
  • Cappellini met citroen, Bayonneham en olijven

Cappellini met citroen, Bayonneham en olijven

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Overig
Hoofdgerecht
Cappellini met citroen, Bayonneham en olijven

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 120 g Bayonneham
  • 250 g fijne spaghetti van het type cappellini
  • 5 cl extra zuivere olijfolie
  • 50 g ontpitte, zwarte en groene olijven in schijfjes
  • 1 koffielepel fijngehakte verse tijm
  • 1 citroen
  • zout
  • zwarte peper van de molen
  • verse basilicum

Begin met koken

  1. Kook de pasta “al dente”.
  2. Rasp ondertussen de schil van de citroen fijn in een grote schaal en voeg de olie toe, de ringetjes olijven, de in reepjes gesneden ham, de tijm, het sap van de citroen, peper en zout. Meng goed.
  3. Doe er de uitgelekte pasta bij en ½ pollepel kookwater per 250 g spaghetti, meng goed en serveer meteen bestrooid met gehakt basilicum.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Overig
Diner
Alle seizoenen
Hoofdgerecht
  • Cappellini met citroen, Bayonneham en olijven