Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Productterugroeping:« VEGAN GIRASOLI SPINAZIE 250G »Lees meer >

Recept zoekresultatenBrochettes van gemarineerde scampi’s met limoen
Delhaize logo
  • Brochettes van gemarineerde scampi’s met limoen
    B
Brochettes van gemarineerde scampi’s met limoenB

Brochettes van gemarineerde scampi’s met limoen

Makkelijk
30-60 min.
4/5

Ingrediënten voorPorties

8 porties
  • 2 el blonde cassonadesuiker
  • lente-ui
  • 1 el fish sauce
  • 1 limoen bio
  • olie
  • 1 zakje diepgevroren scampi’s
  • 1 verse rode peper
  • 2 el blonde cassonadesuiker
  • lente-ui
  • 1 el fish sauce
  • 1 limoen bio
  • olie
  • 1 zakje diepgevroren scampi’s
  • 1 verse rode peper

Begin met koken

1
Pers het sap uit de limoen en doe er het fijngesnipperde chilipepertje bij, de fish sauce en de suiker. Meng, voeg de ontdooide en gepelde scampi’s toe. Omhul ze goed met de marinade, dek ze af en zet ze minstens 2 uur in de koelkast.
2
Snij de uitjes in stukjken van ongeveer 4 cm. Steek ze afwisselend met de scampi’s op spiesjes.
3
Smeer de brochettes lichtjes in met olie en rooster ze snel op de barbecue.
4
Serveer meteen als voorgerecht of als gerecht van een "vis"barbecue.
1
Pers het sap uit de limoen en doe er het fijngesnipperde chilipepertje bij, de fish sauce en de suiker. Meng, voeg de ontdooide en gepelde scampi’s toe. Omhul ze goed met de marinade, dek ze af en zet ze minstens 2 uur in de koelkast.
2
Snij de uitjes in stukjken van ongeveer 4 cm. Steek ze afwisselend met de scampi’s op spiesjes.
3
Smeer de brochettes lichtjes in met olie en rooster ze snel op de barbecue.
4
Serveer meteen als voorgerecht of als gerecht van een "vis"barbecue.
Nutritionele informatie
B
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 580; energie (kCal): 139; vetten (g): 7,5; verzadigde vetten (g): 0,9; koolhydraten (g): 5,7; suikers (g): 4; vezels (g): 0,9; eiwitten (g): 12,6; zout (g): 1. Energie (kcal/portie): 115,37
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 580; energie (kCal): 139; vetten (g): 7,5; verzadigde vetten (g): 0,9; koolhydraten (g): 5,7; suikers (g): 4; vezels (g): 0,9; eiwitten (g): 12,6; zout (g): 1. Energie (kcal/portie): 115,37
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Gluten vrij
Barbecue,Kids
Diner
Lente,Zomer
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 8 personen

Toon:

Cassonade

Tienen-Tirlemont

Cassonade

500 gr

€1,59

Jonge uien | Bussel | Cat1

Delhaize

Jonge uien | Bussel | Cat1

1 st

€1,19

Limoen | 1 st

Delhaize

Limoen | 1 st

1 st

€0,59

Rode | Peper | Verpakt

Delhaize

Rode | Peper | Verpakt

50 gr

€1,49

Reeds in je keuken

Fondue olie

Vandemoortele

Fondue olie

1 l

€9,99

Totaal:
€4,86