Recept zoekresultatenBrochette van sint-jakobsschelpen met ras el hanout, krokante groenten en lichte room met jonge Parmezaanse kaas
Recept zoekresultatenBrochette van sint-jakobsschelpen met ras el hanout, krokante groenten en lichte room met jonge Parmezaanse kaas

Brochette van sint-jakobsschelpen met ras el hanout, krokante groenten en lichte room met jonge Parmezaanse kaas

door Lionel Rigolet
Brochette van sint-jakobsschelpen met ras el hanout, krokante groenten en lichte room met jonge Parmezaanse kaas
Moeilijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 20 g brunoise van sint-jakobsvruchten als garnering (voor groentemengeling)
  • 50 g boter
  • 1 el olijfolie (voor groentemengeling)
  • 100 g eiwit, licht geklopt
  • 100 g bloem
  • 1 snuifje selderijzout
  • 100 g tomatensap
  • 2 g agar-agar
  • 30 g tapenade of pesto van gekonfijte tomaten
  • 3 dl room
  • 30 g brunoise van geblancheerde minimaïs
  • 45 g brunoise van geblancheerde sluimererwten
  • 40 g brunoise van rauwe groene courgette
  • 30 g brunoise van rauwe gele courgette
  • 30 g geraspte jonge Parmezaanse kaas (voor paneermeel)
  • 2 g geel ras el hanout poeder
  • 1,5 g kurkumapoeder
  • 60 g Panco Bread Crumbs
  • 300 g sint-jakobsvruchten
  • een beetje citroensap
  • zout
  • 2 mooie basilicumblaadjes
  • tabasco (naar eigen smaak)
  • satéprikkers
  • 20 g brunoise van sint-jakobsvruchten als garnering (voor groentemengeling)
  • 50 g boter
  • 1 el olijfolie (voor groentemengeling)
  • 100 g eiwit, licht geklopt
  • 100 g bloem
  • 1 snuifje selderijzout
  • 100 g tomatensap
  • 2 g agar-agar
  • 30 g tapenade of pesto van gekonfijte tomaten
  • 3 dl room
  • 30 g brunoise van geblancheerde minimaïs
  • 45 g brunoise van geblancheerde sluimererwten
  • 40 g brunoise van rauwe groene courgette
  • 30 g brunoise van rauwe gele courgette
  • 30 g geraspte jonge Parmezaanse kaas (voor paneermeel)