Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Hazelnootpasta 400g" van het merk Delhaize Bio niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenBosbessentaart ‘à la minute’
Delhaize logo
  • Bosbessentaart ‘à la minute’

Bosbessentaart ‘à la minute’

door Bart Desmidt

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

4 op 5
Dessert
Bosbessentaart ‘à la minute’

Ingrediënten voor 8 Porties

8 Porties
  • 200 g bloem
  • 2 eieren
  • 500 g blauwe bessen
  • 2 dl volle melk
  • 200 g kristalsuiker
  • 1 el kristalsuiker (voor de afwerking)
  • 40 g honing
  • 25 g boter
  • 15 g boter (voor de taartbodem)
  • 3 g zout

Begin met koken

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter een taartvorm en verdeel er de blauwe bessen over.
  2. Meng de honing, de eieren, de bloem, de melk, de suiker en het zout tot een homogeen deeg. Giet het deeg over de blauwe bessen. Bestrooi de taart met de koude boter in stukjes, bestuif ze met de suiker voor de afwerking en schuif ze 15 min in de oven.
  3. Ontvorm de taart, laat ze lauw worden en serveer ze. Geef er eventueel wat Griekse yoghurt of slagroom bij.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Dessert
  • Bosbessentaart ‘à la minute’