Recept zoekresultatenBioquiche met broccoli en geitenkaas
Delhaize logo
  • Bioquiche met broccoli en geitenkaasB

Bioquiche met broccoli en geitenkaas

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

5 op 5
Vegetarisch
Overig
Hoofdgerecht
Bioquiche met broccoli en geitenkaasB

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1 bladerdeeg Delhaize bio
  • 250 g volle yoghurt Delhaize bio
  • 1 broccoli
  • 3 eieren Delhaize bio
  • 1 potje geitenkaas Le Larry bio
  • 3 trostomaten Delhaize bio
  • 1 eetlepel verse pesto Delhaize bio

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Bladerdeeg | Bio
    230 gr
    8,22 €/kg
    €1,89
  • Broccoli | Cat1
    400 gr
    2,48 €/kg
    €0,99
  • Crottin van geitenkaas | Natuur | Bio
    125 gr
    23,92 €/kg
    €2,99
  • Begin met koken

    1. Verwarm de oven voor op 160°C. Rol het bladerdeeg samen met het bakpapier uit in een taartschotel. Prik er met een vork gaatjes in.
    2. Meng de eieren, de pesto en de yoghurt in een grote kom.
    3. Snij de broccoli en kook ze zo'n 3 minuten in gezouten water. Laat uitlekken.
    4. Leg de broccoli en de in kwartjes gesneden tomaten in de taartvorm. Bedek met de yoghurt-pestomengeling en voeg kleine stukjes geitenkaas toe. Laat zo'n 25 minuten bakken in de oven.

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 575; energie (kCal): 138; vetten (g): 8,5; verzadigde vetten (g): 4,2; koolhydraten (g): 8,8; suikers (g): 2,4; vezels (g): 1,1; eiwitten (g): 6; zout (g): 0,4. Energie (kcal/portie): 444,64
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Overig
    Vegetarisch
    Overig
    Diner
    Alle seizoenen
    Hoofdgerecht
    • Bioquiche met broccoli en geitenkaasB

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Bladerdeeg | Bio
    230 gr
    8,22 €/kg
    €1,89
  • Broccoli | Cat1
    400 gr
    2,48 €/kg
    €0,99
  • Crottin van geitenkaas | Natuur | Bio
    125 gr
    23,92 €/kg
    €2,99