
Appelbeignets met venkelsalade
door Seppe Nobels


Gemiddeld
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 3 eieren
- 1 eidooier
- 150 g suiker
- 3,5 dl melk
- 1 dl bolleke Koninck
- 450 g zelfrijzende bloem
- 3 el arachideolie
- zout
- 4 zoete appelen
- arachideolie om te frituren
- 2 el bloemsuiker
- 1 zoete appel (voor de salade)
- 1/2 venkelknol (voor de salade)
- 1 kl appelazijn (voor de salade)
- 1 el honing (voor de salade)
- 1 kl water (voor de salade)
- 3 eieren
- 1 eidooier
- 150 g suiker
- 3,5 dl melk
- 1 dl bolleke Koninck
- 450 g zelfrijzende bloem
- 3 el arachideolie
- zout
- 4 zoete appelen
- arachideolie om te frituren
- 2 el bloemsuiker
- 1 zoete appel (voor de salade)
- 1/2 venkelknol (voor de salade)
- 1 kl appelazijn (voor de salade)
- 1 el honing (voor de salade)