Aardbeien met muscatwijn en roze peper
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldIngrediënten voor 4 Porties
- 1 el suiker
- 1 dl water
- 2 dl muscatwijn
- 2 el roze peperkorrels
- 500 g aardbeien, in blokjes
- munt
Ingrediënten voor 4 personen
Toon:
Delhaize
Suiker | Fijn | Kristal
1 kg
€0,99
Castillo de Betera
Wit | Muskaat uit Valencia | 15% alc.vol.
75 cl
€5,19
Santa Maria
Kruiden | Roze peperbollen
21 gr
€4,55
Delhaize
Aardbei | Bio
2 × 250 gr
€8,98
Delhaize
Munt | Vers | Verpakt
20 gr
€1,49
Reeds in je keuken
Vittel
Mineraalwater | Niet bruisend | PET
8 x 33 cl
€5,79
Totaal:
€21,20
Begin met koken
- Verwarm in een steelpan het water met de suiker. Laat 5 min. inkoken. Zet naast het vuur en giet de muscatwijn erbij. Laat afkoelen.
- Verdeel de wijn over de glazen. Doe er vervolgens de aardbeien bij. Zet in de koelkast.
- Versier met muntblaadjes.
Kooktip
- Uitstekend bij: Getoaste brioche.
-
De "plus" op voedingsgebied:
Dit ultralichte nagerecht is perfect na een zware maaltijd. Het dessert verteert gemakkelijk en is een goede bron van vitamine C.
Nutritionele informatie
Nutritionele informatie
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Ingrediënten voor 4 personen
Toon:
Delhaize
Suiker | Fijn | Kristal
1 kg
€0,99
Castillo de Betera
Wit | Muskaat uit Valencia | 15% alc.vol.
75 cl
€5,19
Santa Maria
Kruiden | Roze peperbollen
21 gr
€4,55
Delhaize
Aardbei | Bio
2 × 250 gr
€8,98
Delhaize
Munt | Vers | Verpakt
20 gr
€1,49
Reeds in je keuken
Vittel
Mineraalwater | Niet bruisend | PET
8 x 33 cl
€5,79