Delhaize logo

undefined

Categorieën

Thema's

Sluiten
#HalloGoebezigers
Selecteer nu je tijdslot voor levering aan huis of voor afhaling in een Collect-punt
Alles over de Nutri-Score

Ontdek het recept van Jeroen De Pauw

Hallo goebezigers


Ja, jullie!

Jullie die steeds meer de fiets nemen, afval sorteren en shoppen met een herbruikbare zak. Jullie die vaker eten volgens de seizoenen en alleen smelten voor een stukje chocolade als dat fair is. Jullie die willen weten waar onze producten vandaan komen en hoe ze op jullie bord belanden. Jullie die weinig tijd hebben maar toch tijd weten te maken voor lekker, puur eten en drinken dat ook betaalbaar is. Jullie die niet zomaar slikken wat ‘hoort’, maar durven te vertrouwen op eigen smaak en neus. Jullie geloven waar ook wij in geloven: dat elke stap naar beter telt.

Bij Delhaize geven we jullie dan ook graag een duwtje in de rug. Niet alleen met smaakvolle, evenwichtige en eerlijke producten tegen een eerlijke prijs, maar ook met concrete initiatieven waarbij we smaakconventies in vraag durven te stellen en op zoek gaan naar nieuwe, onbevooroordeelde smaakervaringen. Zo blijven we elke dag zoeken hoe we samen met jullie stap voor stap naar beter kunnen gaan zodat alle Goebezigers, ook wij bij Delhaize, goed bezig kunnen blijven.

Zo gaan we voor producten die bio, fairtrade of lokaal zijn, die geen kleurstoffen of bewaarmiddelen bevatten. Ook gaan we steeds voor minder plastic, minder CO2-uitstoot en minder voedselverspilling.