Payment

Ontdek de betaalmogelijkheden bij Delhaize.be

Betalen op Delhaize.be gaat super eenvoudig. Je kan kiezen om je online bestelling af te halen via Delhaize collect of te leveren door onze Delhaize delivery of delivery + service.

Kom je jouw bestelling in de winkel ophalen? Dan kan je kiezen uit de volgende betaalmiddelen: MasterCard, Visa, American Express, EuroCard, Bancontact en Maestro. Ook ecocheques, consumptiecheques en maaltijdcheques van o.a. Edenred en Sodexo nemen wij aan. Deze voorwaarden (uitsluitend ecocheques en consumptiecheques) gelden ook voor het betalen bij levering aan de deur.

Betaal je liever na het plaatsen van je bestelling? Dat kan! Wij aanvaarden MasterCard, Visa en Maestro. Heb je kortingsbonnen? Super! Laat ze zeker zien in de winkel of aan onze bezorger.

Betaal je graag achteraf op factuur? Dat kan enkel als bedrijf mits validatie van onze klantendienst.

Je kan je reservatie via Delhaize.be op verschillende manieren betalen. Hieronder een verduidelijking:
 
Online betalenBetalen bij levering (aan de deur)
of bij afhaling (in de winkel)
Home Delivery / Service
de livraison à domicile
Collect / Retrait
en points Collect
MasterCardJaNeeJa
VisaJaNeeJa
American ExpressNeeNeeJa
EuroCardNeeNeeJa
BancontactNeeNeeJa
MaestroJaNeeJa
Elektronische
maaltijdcheques
NeeNeeJa
EcochequesNeeNeeEnkel bij Collect
KortingsbonnenWorden bij levering/afhaling in mindering gebracht
Achteraf betalen
op factuur
Enkel mogelijk voor bedrijven en mits validatie via onze klantendienst
Indien je gekozen hebt voor online betaling, zal je zien dat het bedrag dat gereserveerd wordt op je betaalkaart 5% hoger is dan de geschatte kostprijs van je reservatie. Aangezien we werken met gewogen artikelen kunnen we niet beloven dat de prijs die je ziet bij het bevestigen van je reservatie op de website, ook de definitieve prijs is die zal afgerekend worden bij levering of afhaling; vandaar dat deze extra 5% reserve genomen wordt. Na levering of afhaling wordt enkel het effectief af te rekenen bedrag afgehouden van het gereserveerde bedrag. De rest wordt vrijgegeven en verlaat dus nooit je rekening.

Is er toch iets fout gegaan? Neem dan zeker contact op met onze klantendienst zodat we dit kunnen rechtzetten.