Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COLFREE!> Profiteer ervan! <

Win een keuken
Kras & win een keuken

Kras & win een keuken t.w.v. €10.000 en meer dan 1 miljoen andere prijzen!

Kom je inkopen doen bij Delhaize om raprap, easy of vollenbak te koken! Dan krijg je per aankoopschijf van € 25 een kraslot waarmee je een èggo-keuken of heel wat andere prijzen kan winnen.

Opgelet: de wedstrijd loopt van 10/03 t.e.m. 6/04, maar je kan je prijzen nog inruilen t.e.m. 13/04/2022.

Hoe je wint? Simpel:

  1. Doe je inkopen bij Delhaize. 

  2. Per aankoopschijf van € 25 krijg je één kraslot. Tip: hou zeker onze promo’s in de gaten waarbij je extra krasloten krijgt! 

  3. Kras op het lot de velden weg voor 3 identieke symbolen. Niet gelukt? Volgende keer beter! Wel gelukt? Ga naar de volgende stap. 

  4. Beantwoord de wedstrijdvraag. Opgelet: je mag maar één antwoord wegkrassen!

  5. Juist geantwoord? Ga met je winnende kraslot naar je deelnemende Delhaize-winkel. Daar helpen ze je verder. Meer info per prijs vind je onderaan deze pagina of in de leaflet. 

Benieuwd welke prijzen je allemaal kan winnen?

25 èggo-keukens

25 èggo-keukens

Kras je 3 keer de keuken tevoorschijn én beantwoord je de wedstrijdvraag juist? Dan win je een èggo-keuken t.w.v. € 10.000! Kom met je kraslot naar het onthaal van je deelnemende Delhaize. Dan zorgen we er samen voor dat die keuken jouw richting uitkomt! Doe dat wel ten laatste op 13/04/2022.

10.000 AEG-elektrotoestellen

AEG-koffiezetapparaat van 1,5 l

AEG-koffiezetapparaat van 1,5 l

 

Het bestaat uit roestvrijstaal en heeft een glazen kan voor 12 kopjes. Na 40 minuten schakelt het koffiezetapparaat vanzelf uit.

AEG-waterkoker van 1,7 l

AEG-waterkoker van 1,7 l

Met roestvrijstaal, een instelbare thermostaat met 13 standen en temperatuurdisplay. Inclusief waterniveau-indicator.

AEG-broodrooster uit roestvrijstaal

AEG-broodrooster uit roestvrijstaal

Met 7 verschillende standen en display met weergave van de resterende ‘toast-tijd’. Het heeft zelfs een inklapbare broodjesverwarmer!

1 miljoen topproducten

1 miljoen topproducten

Kras je 3 keer een winkelmandje en beantwoord je de wedstrijdvraag juist? Dan win je het product dat onderaan op je kraslot staat. Neem het product zelf uit het rek in je deelnemende Delhaize en laat het samen met je kraslot scannen aan de kassa. Dan krijg je het gratis mee naar huis! Dat kan nog t.e.m. 13/04/2022.

20.000 X 50 SuperPlus-punten

20.000 X 50 SuperPlus-punten

Kras je 3 keer SuperPlus-punten en beantwoord je de wedstrijdvraag juist? Dan win je 50 SuperPlus-punten. Laat je kraslot aan de kassa scannen en de punten worden toegevoegd aan je SuperPlus-kaart. Verzilver ze ten laatste op 13/04/2022!