ZomerSummer box

 Spaar nu voor je gratis Summer Box 

Leve de zomer! Met de Summer Box !

De Summer Box ter waarde van € 40 kan zomaar de jouwe zijn. Het enige wat jij moet doen? Meedoen met onze gloednieuwe spaaractie! ’t Is supersimpel!

Hoe werkt het?*

1.    Doe je boodschappen in je Delhaize-winkel of op delhaize.be 
2.    Je krijgt een spaarzegel per aankoopschijf van €20
3.    Spaar 20 zegels van 2 juni t.e.m 29 juni 2022 
4.    Ruil je volle spaarkaart t.e.m. 06 juli 2022 in voor een gratis Summer Box

Oh en trouwens, sparen kan op 2 manieren: via de papieren spaarkaart of digitaal!

Waar wacht je nog op? Download hier je spaarkaart en start met sparen in 3, 2, 1 … Go! 

Summer Box
Dit product is niet meer beschikbaar
S2021033100532650000

Zin om digitaal te sparen? Dat kan in de My Delhaize app!

Handig!

Jawel, zo heb je dus geen papier meer nodig én heb je je spaarkaart altijd op zak. Open gewoon je My Delhaize app en kies voor digitaal sparen! 

 

 

Activeer nu je digitale spaarkaart >  Indien je deze pagina op een computerscherm bekijkt, scan dan de QR-code met je telefoon of ga rechtstreeks naar de startpagina van je My Delhaize-app.

 

Het is helemaal nieuw, dus je stelt jezelf waarschijnlijk deze vragen: 
 • Kan ik tijdens het online sparen nog veranderen en terugschakelen naar papieren zegels? 

Ja, ga naar je digitale spaarkaart. Onderaan is er een knop "stop met digitaal sparen", maar opgelet, want je verliest dan al je gespaarde zegels.

 • Ik heb niet gezien dat ik digitaal kon sparen en ik heb al papieren spaarzegels ontvangen, wat moet ik doen? 

Je kan je digitale kaart activeren en vervolgens aan de kassamedewerker vragen om je papieren zegels toe te voegen aan je digitale kaart.

 • Ik heb net een aankoop gedaan maar ik kan mijn zegels niet zien in de app, is dit normaal?

Ja, het kan tot 1 uur duren voor zegels op je digitale spaarkaart verschijnen.

Nog vragen ? Bekijk here onze FAQ


 

Privacy

 • Delhaize verwerkt je persoonsgegevens steeds in overeenstemming met haar privacyverklaring

*Actievoorwaarden

 • Deze actie is enkel geldig in de Delhaize supermarkten en deelnemende AD en Proxy Delhaize-winkels in België en Groothertogdom Luxemburg, alsook op delhaize.be (Home Delivery and Collect), en dit zolang de voorraad strekt in de winkel of op delhaize.be. Actie niet cumuleerbaar met andere acties of promo’s.
 • Je ontvangt 1 spaarzegel (digitaal of papier) per aankoopschijf van €20, m.u.v. de volgende producten of diensten: producten van 365 merken, producten voor de snelle verkoop (bijvoorbeeld met een gele sticker), gemeentelijke vuilniszakken of -stickers, producten van de Nationale Loterij of van Bpost, geschenkbonnen, prepaidkaarten voor mobiele telefoons, tabaksproducten, leeggoed en andere diensten zoals fotoafdrukken of bestellingen via bol.com. Uitzonderlijk ontvangt u voor aankopen in de winkel (niet van toepassing op reservaties via de website delhaize.be) van 24/06/2022 t.e.m. 26/06/2022 2 spaarzegels (digitaal of papier) per aankoopschijf van € 20 (met uitzondering van de hierboven vermelde producten of diensten).
 • Summer Box-zegels worden uitgegeven van 02/06/2022 t.e.m. 29/06/2022. De actie is ook geldig voor reservaties gemaakt via de website delhaize.be (Collect en Home Delivery), van 02/06/2022 t.e.m. 29/06/2022 en niet gewijzigd/geannuleerd na deze periode.
 • De toewijzing van zegels, papier of digitaal, tijdens een reservatie op delhaize.be gebeurt na levering of afhaling in de winkel. De digitale spaarzegels zijn maximaal 2 uur na afhaling of levering zichtbaar.
 • Volledig ingevulde spaarkaarten kunnen omgewisseld worden voor een Summer Box tot en met 06/07/2022.
 • Papieren spaarkaarten kunnen alleen in de winkel worden ingewisseld voor een Summer Box.
 • Digitale spaarkaarten kunnen worden ingewisseld in de winkel (ook bij Collect) of bij Home Delivery. Hiervoor moet de klant eerst de omwisseling van zijn kaart geactiveerd hebben via zijn SuperPlus-account op de My Delhaize app. Als deze uitwisseling vooraf niet geldig geactiveerd werd vóór de aankopen in de winkel of vóór de reservering op delhaize.be, wordt de box aangerekend voor de volledige prijs .
 • Om van de digitale spaarkaart te genieten, moet de klant lid zijn van SuperPlus en opteren voor de digitale spaarkaart Summer Box via de My Delhaize app. Hij ziet af van het ontvangen van papieren zegels voor deze actie. Hij kan op elk moment terug kiezen voor papieren zegels, maar de klant verliest dan al zijn digitale zegels die zijn opgeslagen en nog niet gebruikt, zonder de mogelijkheid om ze terug te krijgen.
 • De digitale spaarkaart is enkel beschikbaar in de My Delhaize app (dit voordeel is niet beschikbaar in de Delhaize Luxembourg-app)
 • De Summer Box bevat producten en waardebonnen met een totale waarde van ongeveer €40. De inhoud van de Summer Box kan variëren. 
 • Max. 3 Summer Box per klant.
 • Losse spaarzegels of volle spaarkaarten kunnen niet gebruikt worden voor andere promotionele acties, noch worden terugbetaald of ingewisseld voor geld
 • Delhaize kan nooit verplicht worden om verloren, beschadigde of gestolen spaarzegels te ruilen of te vervangen Boxproducten kunnen onder geen enkele omstandigheid contant worden terugbetaald of geruild.
 • Alleen de originele spaarzegels die specifiek voor deze actie dienen, worden geaccepteerd. 
 • Voor de volledige voorwaarden: surf naar https://www.delhaize.be/nl/termsandconditions  naar het onderdeel “Digitaal Sparen” bij SuperPlus.
 • Delhaize behoudt zich het recht voor om de voorwaarden van de actie Summer Box op elk moment te wijzigen of aan te vullen, waarbij ze, voor zover mogelijk, de klanten hiervan op de hoogte brengt binnen een redelijke termijn en met de communicatiemiddelen die zij nodig acht. De nieuwe voorwaarden zijn van toepassing zodra ze zijn gepubliceerd, behoudens andersluidende bepalingen in deze voorwaarden.
 • De minimumleeftijd om een Box te kunnen inruilen is 16 jaar. Delhaize behoudt zich het recht voor om een leeftijdsbewijs te vragen vóór de levering van de Box
 • Foto enkel ter weergave: smaken en variëteiten in de doos kunnen verschillen. 
 • Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand