Bru - Eet lokaal. Drink lokaal.

BRU®, 100% lokaal water. Van de bron tot bij jou in een paar kilometer.

Voor de meesten onder ons is “lokaal consumeren” vandaag een prioriteit. Maar wat we vaak vergeten is dat je natuurlijk ook “lokaal” kan drinken. “Lokaal drinken” is één van de belangrijkste engagementen van BRU®, dat zijn water nooit ver van de bron exporteert.

Wat is dus even lokaal als je garnaalkroketten, witloofgratin, zeetong op Oostendse wijze en Luikse salade? BRU® natuurlijk! 

Belgische sterrenchefs Christophe Hardiquest, Stefan Jacobs en Willem Hiele zijn ook overtuigd van het belang van lokaal eten én drinken. Ze kiezen kiezen daarom voor lokale ingrediënten als BRU®. Speciaal voor jou zetten zij deze extra in de kijker door lokale klassiekers uit de Belgische keuken in een modern jasje te steken. 
Om van te genieten samen met je lokaal water natuurlijk! 

Ontdek de filosofie van Willem Hiele en waarom hij werkt met lokale ingrediënten in zijn gerechten. Of ontdek hier meer over lokaal eten en drinken.