KitchenAid

Spaar mee voor deze unieke barbecue-collectie

Sinds de introductie van zijn legendarische keukenrobot in 1919 heeft KitchenAid
rond dat icoon een complete productlijn opgebouwd voor koks, creatievelingen,
bakkers en brouwers.

Samen met Delhaize biedt KitchenAid vandaag een unieke reeks essentiële keukentools aan voor buiten, speciaal ontworpen voor jarenlang kookplezier. Buiten koken wordt leuker dan ooit met de out-collectie van KitchenAid. Geniet samen met familie en vrienden van lekkers van de barbecue en onvergetelijke momenten. De veelzijdige collectie omvat een grillpan, een pizzasteen, duurzaam grillgerei en nog veel meer, om zowel binnen als buiten met vertrouwen te koken! 

De MOODS Outdoor-collectie maakt het plaatje compleet. Deze duurzame serviescollectie voor buiten tovert elk moment en elke barbecue om tot een unieke ervaring. De borden en kommen van de collectie zijn gemaakt van duurzaam gerecycleerd polypropyleen (PP). De glazen zijn van duurzaam styreen-acrylonitril (SAN). Een duurzaam en ecologisch alternatief voor het plastic wegwerpservies!

Ontdek deze spaaractie voor de unieke barbecue-collectie van KitchenAid & Moods in één van de deelnemende winkels of je My Delhaize app!

Hoe kan je sparen?

Vanaf 14 maart 2024 t.e.m. 15 mei 2024 ontvang je per aankoopschijf van € 10  een KitchenAid-spaarzegel. Met 10 spaarzegels geniet je van een grote korting op een product uit de collectie. Je kan je volle papieren of digitale spaarkaarten omruilen t.e.m. 29 mei 2024, zolang de voorraad strekt per winkel.

Er zijn 2 manieren om te sparen:
1.    Je kiest ervoor om papieren spaarzegels te sparen.
De zegels die je ontvangt, plak je op de spaarkaart. Een volle spaarkaart kun je samen met het resterende bedrag, inwisselen tegen één van de outdoor & barbecue-artikels naar keuze uit deze collectie  aan de kassa in één van de deelnemende winkels.

2.    Je kan de spaarzegels ook digitaal sparen!
Activeer nu je digitale spaarkaart in je My Delhaize app en ontvang 3 zegels cadeau. Je spaarzegels worden automatisch toegevoegd aan je digitale spaarkaart per aankoopschijf van € 10 in een deelnemende winkel of na betaling van je online bestelling. Vergeet wel zeker niet je SuperPlus-kaart te scannen! Wanneer je een volle spaarkaart hebt, kies je in de app het KitchenAid of MOODS-artikel van jouw keuze, en je kunt genieten van je korting!

Let op! De KitchenAid & Moods-artikels zijn niet verkrijgbaar via onze delivery-dienst, maar alleen in deelnemende winkels of af te halen bij collect-punten.

Bekijk de actievoorwaarden

Ontdek de deelnemende producten

*De kortingspercentages worden toegepast op de prijzen zonder zegels. De prijzen zonder zegels zijn de adviesprijzen van de fabrikant.
Actie geldig binnen de limieten van onze beschikbare voorraad per winkel. 

Zin om digitaal te sparen? Dat kan in de My Delhaize app!

Spaar digitaal en ontvang de eerste 3 zegels gratis

Handig!

Jawel, zo heb je dus geen papier meer nodig én heb je je spaarkaart altijd op zak. Open gewoon je My Delhaize app en kies voor digitaal sparen! 

 

 

Het is helemaal nieuw, dus je stelt jezelf waarschijnlijk deze vragen: 
  • Kan ik tijdens het online sparen nog veranderen en terugschakelen naar papieren zegels? 

Ja, ga naar je digitale spaarkaart. Onderaan is er een knop "stop met digitaal sparen", maar opgelet, want je verliest dan al je gespaarde zegels.

  • Ik heb niet gezien dat ik digitaal kon sparen en ik heb al papieren spaarzegels ontvangen, wat moet ik doen? 

Je kan je digitale kaart activeren en vervolgens aan de kassamedewerker vragen om je papieren zegels toe te voegen aan je digitale kaart.

  • Ik heb net een aankoop gedaan maar ik kan mijn zegels niet zien in de app, is dit normaal?

Ja, het kan tot 1 uur duren voor zegels op je digitale spaarkaart verschijnen.

Nog vragen ? Bekijk hier onze FAQ