• Zeetong met venkelpuree, mini asperges en jonge wortel

Zeetong met venkelpuree, mini asperges en jonge wortel

Zeetong met venkelpuree, mini asperges en jonge wortel
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 4 zeetongen of filets (de portie verdubbelen voor de filets)
  • 110 g groene aspergepunten
  • 12 mini wortels
  • 20 g geklaarde boter
  • 600 g bloemige aardappelen (voor de puree)
  • 1 venkel (voor de puree)
  • 1 teen look (voor de puree)
  • 40 g boter (voor de puree)
  • 1 blaadje laurier (voor de puree)
  • 2 takjes tijm (voor de puree)
  • 1 scheutje witte wijn (voor de puree)
  • nootmuskaat (voor de puree)
  • peper (voor de puree)
  • zout (voor de puree)
  • 1 grote sjalot (voor de saus)
  • 1 el olijfolie (voor de saus)
  • 1 dl witte wijn (voor de saus)
  • 2 dl visfumet (voor de saus)
  • 2 dl room (voor de saus)
  • 1 blaadje laurier (voor de saus)
  • 2 takjes tijm (voor de saus)
  • 10 g koude boter (voor de saus)
  • peper en zout (voor de saus)
  • 4 zeetongen of filets (de portie verdubbelen voor de filets)
  • 110 g groene aspergepunten
  • 12 mini wortels
  • 20 g geklaarde boter
  • 600 g bloemige aardappelen (voor de puree)
  • 1 venkel (voor de puree)
  • 1 teen look (voor de puree)
  • 40 g boter (voor de puree)
  • 1 blaadje laurier (voor de puree)
  • 2 takjes tijm (voor de puree)
  • 1 scheutje witte wijn (voor de puree)
  • nootmuskaat (voor de puree)
  • peper (voor de puree)
  • zout (voor de puree)
  • 1 grote sjalot (voor de saus)