Recept zoekresultatenZeeduivel, mossel, champignons, selder en polderpuree
Recept zoekresultatenZeeduivel, mossel, champignons, selder en polderpuree
Delhaize logo

Zeeduivel, mossel, champignons, selder en polderpuree

door Bart Desmidt
Zeeduivel, mossel, champignons, selder en polderpuree
Moeilijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 150 g boter
  • 1 citroen
  • 1 dl dragonazijn
  • 2 filets zeeduivel (100 g per stuk)
  • 20 g gehakte peterselie
  • 20 g geklaarde boter
  • 1/2 groene selder met blad
  • 16 kleine Parijse champignons
  • 16 mosselen
  • 20 g mosterd
  • 200 g polderpuree (Delhaize)
  • 1 dl room 40% V.G.
  • 1 sjalot
  • 2 dl witte wijn
  • 2 dl zonnebloemolie
  • 150 g boter
  • 1 citroen
  • 1 dl dragonazijn
  • 2 filets zeeduivel (100 g per stuk)
  • 20 g gehakte peterselie
  • 20 g geklaarde boter
  • 1/2 groene selder met blad
  • 16 kleine Parijse champignons
  • 16 mosselen
  • 20 g mosterd
  • 200 g polderpuree (Delhaize)
  • 1 dl room 40% V.G.
  • 1 sjalot
  • 2 dl witte wijn
  • 2 dl zonnebloemolie