Zeeduivel, mossel, champignons, selder en polderpuree

door Bart Desmidt
Zeeduivel, mossel, champignons, selder en polderpuree
Moeilijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 150 g boter
  • 1 citroen
  • 1 dl dragonazijn
  • 2 filets zeeduivel (100 g per stuk)
  • 20 g gehakte peterselie
  • 20 g geklaarde boter
  • 1/2 groene selder met blad
  • 16 kleine Parijse champignons
  • 16 mosselen
  • 20 g mosterd
  • 200 g polderpuree (Delhaize)
  • 1 dl room 40% V.G.
  • 1 sjalot
  • 2 dl witte wijn
  • 2 dl zonnebloemolie
  • 150 g boter
  • 1 citroen
  • 1 dl dragonazijn
  • 2 filets zeeduivel (100 g per stuk)
  • 20 g gehakte peterselie
  • 20 g geklaarde boter
  • 1/2 groene selder met blad
  • 16 kleine Parijse champignons
  • 16 mosselen
  • 20 g mosterd
  • 200 g polderpuree (Delhaize)
  • 1 dl room 40% V.G.
  • 1 sjalot
  • 2 dl witte wijn
  • 2 dl zonnebloemolie