Wrap met geitenkaas, gerookte ham en confituur van tomaten
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
5 op 5Brunch
Lunch
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 200 g gerookte Gandaham
- 4 wraps
- 1 buche geitenkaas
- 2 eetlepels olijfolie
- 450 g tomaten
- 200 g suiker
- 2 eetlepels limoensap
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2009082500528210000
S2000110600120100000
F2006052400184400000
F1998040200321320000
Laad nog 3 producten
Begin met koken
Bereidingstijd: 15 min + 5 min baktijd
- Maak eerst de tomatenconfituur: ontvel de tomaten en snijd in grove stukken. Doe ze in een kookpot en laat helemaal inkoken met de suiker. Houd het deksel van de pot. Voeg er op het einde een beetje limoensap aan toe voor een frisse 'touch'.
- Snijd de buche 2 keer overlangs door zodat je een reep per portie bekomt.
- Leg een reep geitenkaas op de wrap, leg er dan een snede gerookte ham op en rol op. Bak enkele minuten in olijfolie en dien op met de tomatenconfituur.
Kooktip
Doe niet te veel olie in de pan, gebruik best een droge antiaanbakpan.
Nutritionele informatie
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 884; energie (kCal): 211; vetten (g): 7; verzadigde vetten (g): 2,6; koolhydraten (g): 28,5; suikers (g): 18,6; vezels (g): ; eiwitten (g): 8,3; zout (g): 1,3. Energie (kcal/portie): 658,11
Nutritionele informatie
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Brunch
Overig
Lunch
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2009082500528210000
S2000110600120100000
F2006052400184400000
F1998040200321320000
Laad nog 3 producten