Vollenbak Smoothie bowl in 15 minuten
Score
5 op 5Vegetarisch
Lunch
Winkelen voor dit recept


Ingrediënten voor 1 Porties
- 2 CO2 neutrale bananen
- 100 g blauwe bessen Delhaize Bio
- 100 g frambozen Delhaize Bio
- 500 g plantaardig alternatief voor soja yoghurt natuur Delhaize
- 50 g Bio blauwe bessen (voor de topping)
- 50 g Bio frambozen (voor de topping)
- 1 CO2 neutrale banaan (voor de topping)
- 75 g superfood granolamix Delhaize (voor de topping)
- 25 g Kellogg’s Extra Original (voor de topping)
- 20 g kokosnootschilfers Delhaize (voor de topping)
- 4 blaadjes verse munt (voor de topping)
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2021021700076830000
F2011070500397330000
F2017053100000280000
F2019122700049020000
Laad nog 4 producten
Begin met koken
Gemakkelijk
Als je zin hebt in een mix van soulfood en eye candy.
- Doe alle ingrediënten voor de smoothie in de blender en mix ongeveer 1 minuut.
- Snijd de banaan in plakjes en schik in de bowls, samen met de frambozen en blauwe bessen.
- Werk af met de rest van de toppings.
Beetje reclame voor ons plantaardige alternatief voor yoghurt
Want hey… als het goed is, mag het ook gezegd worden, toch? Het plantaardige alternatief voor yoghurt is rijk aan eiwitten en bevat geen suiker. Daardoor kreeg het Nutri-Score A. Maar wij zijn nog het meest trots op de milieuvriendelijke productie. Goed voor jou, goed voor de planeet!
Nutritionele informatie
Voor 100g van het bereide recept: Energie: 75 kJ - 312 kCal Koolhydraten: 10 g • Vetten: 2 g • Eiwitten: 3 g • Verzadigde vetzuren: 1 g • Suikers: 8 g • Vezels: 2 g • Zout: 0 g
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.Nutritionele informatie
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Amerikaans
Vegetarisch
Lunch
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2021021700076830000
F2011070500397330000
F2017053100000280000
F2019122700049020000
Laad nog 4 producten