Vissoep met rouille

Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- geraspte gruyère
- 150 g koolvis
- 280 g zalmforelhaasjes
- 100 g tongfilets
- 330 g amandelschelpen
- 200 g calamares
- 360 ml visbouillon
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 2 tomaten
- 1 e.l. olijfolie
- 1,5 dl droge witte wijn
- 1 kruidentuiltje
- 190 g rouille
- brood
- geraspte gruyère
- 150 g koolvis
- 280 g zalmforelhaasjes
- 100 g tongfilets
- 330 g amandelschelpen
- 200 g calamares
- 360 ml visbouillon
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 2 tomaten
- 1 e.l. olijfolie
- 1,5 dl droge witte wijn
- 1 kruidentuiltje
- 190 g rouille
- brood