Venusschelpen met salieboter


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 kg venusschelpen
- 25 citroen (zeste)
- 4 dikke sneden grof brood
- 120 g gezouten boter
- 5 g boter voor het bakken
- 1 teentje knoflook
- 20 g verse salieblaadjes
- 1 snuifje Espelettepeper
- peper
- 2 kg venusschelpen
- 25 citroen (zeste)
- 4 dikke sneden grof brood
- 120 g gezouten boter
- 5 g boter voor het bakken
- 1 teentje knoflook
- 20 g verse salieblaadjes
- 1 snuifje Espelettepeper
- peper