Veggieburgers met radijsloof
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
4 op 5Vegetarisch
Kids
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 1 bussel radijzen
- 1 rode ui
- 4 Greenway burgers
- 3 el maisolie
- 4 biohamburgerbroodjes met sesamzaadjes
- 2 grote tomaten
- srirachachilisaus
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2004122800318830000
F2008061600314730000
S1971110500006180000
4 x 50 gr
16,95 €/kg
€3,39
Afhaling vanaf 02/02
F2015021600818500000
Laad nog 1 producten
Begin met koken
Bereidingstijd: 15 min.
- Was en zwier het loof van de bussel radijzen droog. Snijd de rode ui in fijne plakjes.
- Smeer de burgers in met 2/3 el maisolie en gril ze op de barbecue, samen met de gehalveerde biohamburgerbroodjes met sesamzaadjes.
- Bestrijk de grote hele tomaten met 1/3 el maisolie en gril ze kort aan 2 kanten. Snijd ze in dikke schijven.
- Beleg de broodjes met Srirachachilisaus, de gepeperde en gezouten burgers, de tomatenschijfjes, de uien, het loof van de radijzen en wat yoghurt en basilicummayonaise (recept hier)
Nutritionele informatie
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Amerikaans
Vegetarisch
Kids
Lente,Zomer
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2004122800318830000
F2008061600314730000
S1971110500006180000
4 x 50 gr
16,95 €/kg
€3,39
Afhaling vanaf 02/02
F2015021600818500000
Laad nog 1 producten